Request a quick question or quotation? That is possible here:

You can also contact us by e-mail, telephone and whatsapp:

info@mijneigenplatform.nl

 

010 - 840 59 72

 

©2019 proudly made by Mijn Eigen Platform. | KvK 67538312 | Bergweg 146a, Rotterdam, Zuid-Holland | info@mijneigenplatform.nl

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Nieuwe t-shirts, polo's of jassen. Het is allemaal mogelijk!

Nieuwe bedrijfskleding nodig? T-shirts, jassen, truien, petten? Dan bent u bij ons op het goeie adres! Om tot een goed resultaat te komen gebruiken wij verschillende technieken, zoals:​

Zeefdruk

Zeefdruk is een bepaalde druktechniek. Door middel van verf en een zeefraam word jouw       ontwerp op de kleding gedrukt en is het meteen klaar voor gebruik. Hierdoor is zeefdruk           geschikt voor grote oplages.

Transferdruk

Transferdruk is een druktechniek die erg veel lijkt op zeefdruk. Het enigste verschil is dat bij zeefdruk de inkt direct word toegebracht, en bij transferdruk indirect. Bij transferdruk komt er meer handwerk bij kijken, omdat je alles wat niet bij je ontwerp hoort nog van de kleding af moet pellen. Hierdoor is transferdruk geschikter voor kleine oplages.

Flexdruk

Flexdruk is een techniek waarbij uit een rol gekleurde textielfolie de opdruk word gesneden met een speciale snijplotter. 

Borduren

Bij deze techniek word er eerst een borduurkaart gemaakt. Dit is een digitaal bestand dat aan de hand van uw ontwerp word gemaakt. De borduurkaart zorgt voor de juiste instelling van de borduurmachine en voor het beste resultaat.

Nadat u duidelijk heeft gemaakt wat u wilt gaan wij er mee aan de slag en zullen wat impressies maken. Vervolgens zullen we weer contact met u opnemen om eventueel nog dingen aan te passen en tot een definitief resultaat te komen.

 

Wij hebben in ons kantoor een hittepers staan en zullen dus zelf aan de slag gaan met uw kleding. 1, 10 of 100 stuks? Geen probleem. Als er grote aantallen besteld worden is er een kans dat wij het werk zullen leveren bij een van onze leveranciers die het dan voor ons bedrukken. Er zijn erg veel mogelijkheden in maten, materialen, kleuren etc. We gaan daarom graag extra met u in overleg om tot het beste resultaat te komen. Wij kunnen kleding voor u aanschaffen, maar u kunt het zelf ook aanleveren.

Ons proces gaat als volgt:

1. Afspraak maken

2. Wensen doornemen

4. Overleggen

5. Afmaken

3. Vrijblijvende

impressie maken

6. Kleding