top of page
Image by Kelly Sikkema

NFT'S

een non-fungible token

Uw digitale creatie

Een non-fungible token, (Vertaald: niet-vervangbaar). NFT is een koppeling (een soort eigendom) op een blockchain van een account aan een uniek (niet uitwisselbaar) digitaal item via een smart contract.

NFT's kunnen worden gebruikt om digitale creaties beschikbaar te maken, zoals digitale kunst, items uit videogames en muziekbestanden.

Het wordt nu veel toegepast voor digitale kunst en digitale verzamelobjecten. Toegang tot een kopie van het originele bestand is echter niet beperkt tot de eigenaar van het token; vaak is de kopie nog wel ergens online te vinden.

​Één design

We bespreken de gewenste stijl en wat voor soort digitale creatie er gamaakt moet worden. Of het nu een gif is of een foto van je favoriete huisdier, wij zorgen ervoor dat het gebeurt.

Ons doel is om iets te creëren dat past bij uw behoeften.

Collecties

U wilt een NFT-verzameling maken? Het is niet zomaar iets. Het moet goed worden gepland en perfect worden uitgevoerd. Dat is waar we binnenkomen! We helpen u een NFT-collectie te creëren die zeker zal schitteren en indruk zal maken, door uw collecties aan te passen met het beste grafische ontwerp en digitale creaties.

NFT Info
bottom of page