Request a quick question or quotation? That is possible here:

You can also contact us by e-mail, telephone and whatsapp:

info@mijneigenplatform.nl

 

010 - 840 59 72

 

©2019 proudly made by Mijn Eigen Platform. | KvK 67538312 | Bergweg 146a, Rotterdam, Zuid-Holland | info@mijneigenplatform.nl

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Unieke wegdesigns met automatisch onderhoud.

De eerste indruk die je online website achterlaat is essentieel. Een website gaat om meer dan alleen een mooie vormgeving, ontwerpen is zoeken naar de kern van het verhaal. Want als bedrijf wil je natuurlijk dat jouw boodschap zo goed mogelijk overkomt op de doelgroep, of dit nou in beeld of tekst is.

 

Websites voor de toekomst zijn makkelijk bij te houden vanaf uw mobiele telefoon. Al onze websites hebben dus een mobiele versie. Ook voegen we de nieuwste functies toe. Al uw social media kan bijvoorbeeld toegevoegd worden, maar uw website kan ook een online winkel functie krijgen.

 

Wat zit er bij onze websites inbegrepen?

SSL beveiligd

Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegeven tussen jouw website (de server) en een internet browser (zoals Chrome of Safari).

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie. Je website word zo gemaakt dat de website zo goed mogelijk vindbaar is in de zoekmachine.

Hosting

Hosting is eigenlijk het huren van een stukje webruimte op een server waarop je bestanden die jouw website vormen opslaat. Een server is eigenlijk een computer die 24 uur per dag in verbinding staat met het internet. Zo is uw website over de hele wereld te zien.

Onderhoud

Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw website up to date blijft en dat er aanpassingen aan gedaan kunnen worden.

Proactieve monitoring

Proactieve monitoring is dat wij uw website in de gaten houden om verstoringen te voorkomen zodat u zich kunt focussen op uw werk en bedrijf.

Maatwerk

Al ons ontwerpen zijn uniek voor uw bedrijf ontworpen, daarom hanteren wij ook geen vaste kosten. Alles is maatwerk en wordt special voor de klant gemaakt.

Ons proces gaat als volgt:

1. Afspraak maken

2. Wensen doornemen

3. Vrijblijvende

impressie maken

4, Overleggen

5. Afmaken

6. Online